Massages

Wil jij een fijne en goede behandeling van een ervaren schoonheidsspecialiste?

Ben je op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste in Bodegraven? Dan zit je hier op het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en heel veel ervaring opgedaan te hebben bij Elysium brengt Katja schoonheid nu dichterbij. Ervaar een fijne behandeling en ontdek wat er mogelijk is. Schroom niet om vragen te stellen en bel of mail voor een afspraak. Neem hier contact op

Indiaanse hoofdmassage 25 min
€ 24.50
Een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Hierbij worden heerlijke warme oliën gebruikt. De oliën worden aangebracht op nek, gezicht en hoofdhuid. Deze behandeling is alleen mogelijk voor dames.
Ayuvvedische massage 30 min
€ 29.50
Deze van oorsprong Indianse massage is een zachte massage met veel strijkbewegingen, waarbij warme kruidenoliën worden gebruikt. Deze behandeling is alleen mogelijk voor dames. Bij de 30 min massage wordt alleen de achterkant van het lichaam gemasseerd.
Ayurverdische massage 60 min
€ 55
Bij de 60 minuten massage wordt de voorkant, achterkant en hoofd gemasseerd. Deze behandeling is alleen mogelijk voor dames.
Ontspanningsmassage 25 minuten
€ 29,50
Ontspanningsmassage 60 minuten
€ 55,00